Kommentti lähettäjä: Jukka Kinnula [Vieras]
Jukka Kinnula

Mitä me tämmöisellä johtajalla tehdään, joka ei yritäkään itsenäisesti mitään vaan piiloutuu kaikessa hallintohimmelien PPL, ELY, business-Oulu, tyvi, tekes, OIA, kauppakamarit, työnantajajärjestöt ja mitä niitä center of intelligence onkaan taakse? Tämä puolivillaisten pataljoona ei pyri kuin itsensä tyydyttämiseen ja rahvaan kiusaamiseen meidän verellä ja ja hiellä maksetuilla verovaroilla, jotka on tarkoitettu aivan muualle. Kestävyysvajeella on tekijänsä! AMK-opiskelun tärkein tavoite on työllistyminen. Amkilla pitää olla tarjota sitä osaavaa työntekijää, mitä työtä tarjoava osapuoli haluaa, oli se missä tahansa. Jokainen minne tahansa työllistyvä pienentää kurjistuvan maa- ja kansakuntamme kuluja. Syvennytään siihen, mitä asiakkaillemme työtä tarjoava osapuoli on vailla. Pelkkien Kalevan artikkelien lukeminen ja kommentointi ei riitä vaikka osviittaa sieltäkin joskus saa. Oamkin sivujakaan ei ruotsiksi ole. Norjaan tai kansainväliseen merelliseen öljyntuotantoon ja jalostukseen työllistyminen ei ole yhtä auvoista kuin artikkelissa. Vain vankalla ammattitaidolla ja näytöillä alan osaamisesta se onnistuu.

10.03.2014 @ 00:39
« Haasteiden ratkaisuun hyvässä tuloksellisuusvauhdissaSinut on haastettu: ryhdy ystäväksi! »