Kommentti lähettäjä: Oamkilainen [Vieras]
Oamkilainen

Hyvä alku uudella rehtorilla.

28.10.2009 @ 09:46
Kommentti lähettäjä: joukolta joukolle [Vieras]
joukolta joukolle

Hei

Elämässä tulee vastaan monelaisia asioita. Tärkeintä on kuitenkin oman onnellisuuden säilyttäminen muutosten virrassa.

Ohessa muutamia ajatelmia:

Onnen viisi sääntöä

1.Jos pidät jostakin, nauti siitä.

2.Jos et pidä jostakin asiasta, vältä sitä.

3.Jos et pidä jostakin asiasta etkä voi välttää sitä, muuta se toisenlaiseksi.

4.Jos et pidä jostakin asiasta, et voi välttää sitä etkä voi tai halua muuttaa sitä – hyväksy se sitten.

5.Voit hyväksyä jonkin asian muuttamalla asennettasi sen suhteen.

Jose Silvan mukaan

---------------------------------

Ja nunnan rukous

”Oi Luoja, anna minulle voimaa hyväksyä se mitä en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa se mikä voi muuttua ja viisautta nähdä mistä kulloinkin on kysymys”

Fransiskus Assisilainen 1181 jKr

Onnea ja menestysta

tv Jouko

18.11.2009 @ 10:59
Kommentti lähettäjä: entinen opiskelija [Vieras]
entinen opiskelija

Olen ihmettellyt; Suomeen perustetaan Aalto yliopisto. Raahessa on melkein vastaava "alempi" korkeakoulu. Meillä on konepuolta, tietokonepuolta ja kauppaa, taiteellisuus puuttuu, mutta sekään ei ole kaukana. Ei insinööri osaa myydä omaa tuotettaan tai harva insinööri siihen pystyy. Siihen tarvitaan kaupan puolen osajaa. Miksi ihmeessä ei opiskelun aikana tätä hyödynnetty; yhdistetty aloja ja tehty ryhmätöitä yms..??? Monella on insinöörillä on ideoita, mutta miten ne voi myydä? Ei ideoista synny tuotteita, jos niitä ei osaa pukea sanoiksi(kansankielelle)tai niille ei löydy ostajia, kun niitä ei osata markkinoida. Mielestäni koulutusta pitäisi laajentaa ja antaa madollisuuksia uudelle ideolle ja kehittää oppilaita. Miksi meidät kaikki laitettaan tiettyyn "opintoputkeen"? Tällä tarkoitan sitä, että opinnot on suoraan "räätälöity" kullekkin alalle. Miksei anneta mahdollisuuksia valita enemmän?? Olla enemmän tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Hyödynnettäisiin niitä yhteisiä/valinnaisia aineita. Jokainen ala vaatii asiantuntijansa. Miksei näitä yhditäisi ja jakaisi tietoa ja osaamista keskenään???!!

15.01.2010 @ 20:56
« Kaahaajat ja jarrumiehet