Kommentti lähettäjä: Tarja Karjalainen [Vieras]  
Tarja Karjalainen

Kun talossa on maisemasuunnitteluopiskelijoita, jotka ovat tehneet hienot suunnitelmatkin piha-alueille, niin toivoisi, että jotenkin näkyisi luonnonvara-ala ulospäinkin. Mielellämme olisimme toteuttaneetkin suunnitelmamme. Eikä olisi tullut edes kalliiksi.

12.05.2015 @ 23:49
Kommentti lähettäjä: Sanna [Vieras]
Sanna

Tosi hyvä pointti. Olisi tosi hienoa jos meidän talon maisema- ja luonnovara-osaaminen yleensäkin näkyisi enemmän ulospäin. Isojen firmojen kanssa on suunniteltu moneen paikkaan mm. kattopuutarhoja ja osallistavia istutuksia (marjapensaita, hedelmäpuita, yrttitarhoja..) osana yhteiskuntavastuun kehittämistä, joten tällaiselle ajattelulle on muutoinkin tilausta. :)

13.05.2015 @ 09:48
« Pyllistys kestävälle kehityksellePalautteen palaute »