Kommentti lähettäjä: Kahviton [Vieras]
Kahviton

En tiedä ketä sidosryhmiä Päivi Vesala tarkoittaa, mutta ehkäpä tärkeimmän sidosryhmän, eli opiskelijoiden, auditointiin osallistuneet henkilöt jäivät kahveitta vaikka heille auditoinnin alussa sellaiset luvattiin!

Käytäntö on varmasti hyvä ja olisi ollut hienoa päästä antamaan palautetta yksikön johtajalle suoraa kahvien lomassa. Ehkäpä tämä huomioidaan tulevissa auditoinneissa!

05.12.2013 @ 15:16
Kommentti lähettäjä: inkeri_hedemki [Jäsen]
inkeri_hedemki

Yksikön puolelta olemme todella pahoillamme, että opiskelijoille luvattu kahvitus ei toteutunut. Tulemme kutsumaan kaikki haastattelussa mukana olleet opiskelijat joulukahville, jolloin keskustelu yksikön johtajan kanssa on mahdollista.

09.12.2013 @ 15:26
« Haluatko ravisuttaa ajatuksiasi? Tule vertaisarvioijaksiLaatu syntyy osaamisesta »