Kommentti lähettäjä: Ei vain auditointia varten... [Vieras]
Ei vain auditointia varten...

Juuri näin. Lukujen mittaaminen ja seuranta vain on niin paljon helpompaa kuin tuotoksen laadun selvittäminen, johon kyllä jokaisella on oma panos annettavanaan, mutta loppu riippuu opiskelijasta itsestään.

Mutta kaiken kaikkiaan paljon näiden auditointien ansiosta on jo menty eteenpäin. Täytyisi muistaa, että emmehän me tätä tee vain auditointia varten, vaan siksi, että ihan oikeasti kehittyisimme hyvästä paremmaksi...

13.04.2011 @ 15:23
Kommentti lähettäjä: Sanna [Vieras]
Sanna

Nimenomaan! Pelkkä tunnusluvuilla johtaminen ei riitä, tarvitaan myös syväjohtamista - prosessien syvällistä ymmärrystä jotta johtajat osaavat tehdä oikeita päätöksiä ja linjauksia. Ja myös kehittää organisaation toimintakuttuuria toivottuun suntaan. Kaikissa onnistuneissa isoissa kehitysprosesseissa AMKeissa on dokumentoitu yhtenä tärkeimmistä asioista johtajien henkilökohtainen rooli ja sitoutuminen muutoksiin - eikä ainoastaan päätösten vaan myös toimintatapojen suhteen.

14.04.2011 @ 13:08
« Opiskelijakuntakenttä on Oululle kateellinenLaatuvisaa tehtiin myös rehtorin toimistossa »