Tagit: aukioloajat

Kesä, mikä ihana tekosyy

Lukukausi vetelee viimeisiään, ja kirjastoissakin voidaan jo vähän huokaista. Lukukauden opiskelukiireet näkyvät väistämättä meilläkin, joten syksy- ja talvikuukausina kirjastossa ovi käy tiheään. Vaikka lainauspalvelut on suurimmalta osin… lisää »

16. luukku: Aineetonta hyvää

Pitkät joulunpyhät jo häämöttävät. Kirjastotonttu teki pientä galluppia kirjaston henkilökunnan kesken ja selvisi, että suurin osa heistä aikoo omistaa vuodenvaihteensa pelkästään lepäämiseen ja jouluviettoon. Tiedämme, että osa… lisää »

Kirjaston epäonnistumisia

Kulttuurialan kirjaston kootut selitykset löytyvät kierrätyshyllyn vierestä. Muistanette, että keräsimme tässä taannoin Kansainvälisen epäonnistumisen päivän yhteydessä palautetta kirjaston epäonnistumisista. Vastauksia saimmekin yhteensä 43 kappaletta… lisää »

23. luukku – kirjaston joulukalenteri

Oamkin kirjasto toivottaa hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta kaikille! Suurin osa kirjastoista avaa taas ovensa 2.1.2012. Nähdään silloin! lisää »

Luukku 14 - kirjaston joulukalenteri

Joulu häämöttää jo. Sunnuntaina on 4. adventtisunnuntai ja maanantaina jouluviikko käsillä.  Ensi viikolla osassa kirjastoja on lyhennetyt aukioloajat ja useimmat kirjastot ovat kiinni 23.12.2011 – 1.1.2012. Tarkista aukioloajat kirjaston kotisivuilta.… lisää »