Kommentti lähettäjä: pariasiaa [Vieras]
pariasiaa

Onko tämän blogin tarkoitus antaa vinkkejä kiireisen opiskelijan arkeen? Vai onko sen tarkoitus vain kertoa pintaraapaisuna yhden henkilön näkökulmasta opiskelijaelämästä?

Onko koko blogin pointti kenties selostaa rellestysiltoja yksityiskohtaisesti?

Mielestäni oppilaitoksen etusivulla, ja vielä journalistiopiskelijan kirjoittamana, tämä blogi sisältää potentiaaliinsa nähden liian vähän asiaa.

Pienestäkin jutusta voi tehdä yleisen ja muita koskettavan. Gonzossakaan ei kerrota pelkästään että, tulin, näin, ryppäsin, sain. Itselähtöisyydessä tarkoituskin voi pyhittää keinon, ja se tarkoitus on journalistinen sisältö. Se tästä blogista uupuu.

Noinkin ahkerana ja aikaansaavana herrana, tiedät varmasti yhtä sun toista esimerkiksi ajanhallinnasta ja motivaatiosta.

Myös opiskelijoiden edustaja-aktiivina osaisit varmasti kertoa vaikuttamisesta ja järjestötoiminnasta. Sekin varmasti kiinnostaisi monia.

Ja jos ei asiasisältö nappaa, niin kirjoita edes niin hersyvästi, että se kiinnostaa myös niitä ihmisiä, jotka eivät sinua. Kiehtovia ja vaikuttavia blogeja on internet täynnä, eikä niiden kirjoittamisesta edes makseta palkkaa.

15.09.2011 @ 23:54
Kommentti lähettäjä: m9wada00 [Jäsen]  
Daniel Wallenius

Hei ja kiitos palautteestasi. Olisin arvostanut sitä vielä enemmän, jos olisit kirjoittanut sen omalla nimelläsi.

Blogin pointti on nimensä veroisesti olla päiväkirja. Se kuvaa sellaisen ihmisen elämää, joka ei halua jäädä mistään paitsi. Oli sitten kyseessä työ tai huvi. Jos luet blogia hieman pidemmälle taaksepäin huomaat, että siellä on kuvattu 80-tuntisia työviikkoja, tanssiaisvalmisteluja ja lyhytelokuvien kuvauksia. Töistäni en ole voinut kirjoittaa, sillä työnantajan asioiden vuotaminen blogissa, joka ei liity työnantajaan mitenkään, rikkoisi hyviä tapoja ja työsopimusta.

Tässä blogissa kirjoitetaan yleensä siitä, mitä elämään milloinkin kuuluu. Alkusyksystä hommia on ollut vähän, joten koulunkäynti on ollut yhtä juhlaa.

Tätä blogia kirjoitan ensisijaisesti opiskelijana, en journalistina. Blogeja on erilaisia. Osa ottaa kantaa, osa tarjoaa tietoa ja osa on päiväkirjamallisia. Kaikki blogit eivät tarjoa journalistista sisältöä, eikä tämän tarkoitus ole sitä tehdä. Tiedän myös, että kaikki blogit eivät miellytä kaikkia.

Oamkin uusin mainosvideo, tai mikälie, löytyy kuitenkin Youtubesta, tottelee nimeä Rohkeasti aito. Tässä blogissa kerrotaan aidon viestinnän opiskelijan elämästä varsin rohkeasti. En väitä edustavani kaikkia koulutovereita, mutta miksi kirjoittaisin teoriablogin aiheesta "Opiskelijan keskimääräinen elämä Oamkin Kulttuurialan yksikössä vuonna 2011 - ajanhallinnan alkeet", kun voin kertoa käytännössä, mitä teen, olen tehnyt ja jättänyt tekemättä.

Enkä malta vielä olla takertumatta ja irroittamatta asiayhteydestään kommenttiasi "tulin, näin, ryyppäsin, sain". Jos blogin tarkoitus on olla päiväkirja, silloin tulin, näin ja ryyppäsin kuuluvat siihen olennaisena osana, mikäli olen poistunut kotoani tai ryypännyt. Mitä saamiseen tulee, haluaisin nähdä, missä kohtaa tätä blogia puhun sellaisesta. Tämä on oamk.fi, ei seiska.fi.

On ikävää, että et pidä lukemastasi, sillä rakastan Ikiliikkujan päiväkirjan kirjoittamista ja olen saanut blogistani pääosin positiivista palautetta. Sitä on kiitelty vauhdikkaaksi ja rohkeaksi. Lukijamäärät ovat kasvaneet tasaisesti ja nimenomaan bilekertomukset ovat se sisältö, mistä positiivista palautetta on tullut.

Journalistisesti arvokasta sisältöä tuskin tulet tästä blogista löytämään tulevaisuudessakaan, joten valitettavasti suosittelen sinua äänestämään jaloillasi, mikäli sellaista haluat lukea

Terveisin,

Ikiliikkuja


21.09.2011 @ 00:02
« Ikiliikkujan paluu: "no tällasta se nyt vaan näiden projektien kanssa on"Kovaa menoa Kaukovainion kupeessa »