print
Double Degree! Raus Raus!
Kommentti lähettäjä: niinpä [Vieras]
niinpä

joo

08.08.2012 @ 10:39
Kommentti lähettäjä: BBA 2012 [Vieras]
BBA 2012

Aloitan ylihuomenna opiskelemaan BBA tutkintoa ja itsellä olisi haaveena ottaa saksa valinnaiseksi kieleksi ja lähteä saksaan neulmiin vaihtoon.. :) Todella mukava blogi sulla ja ilo lukea :)

Ja ainakin sinulla on käynyt hyvä mäihä työpaikan suhteen ja pomokin kuulostaa olevan aika rento!

Myös sun blogi on siitä kiva että vaikka tämä onkin "koulun blogi" et säästele sanojas, niinku ei pidäkkään ! :D

Tsemiä!

-Jp

20.08.2012 @ 14:46
Kommentti lähettäjä: k8pani01 [Jäsen]  
Niko Pääkkönen

Joo, en tosiaan säästele :D Vaikka täytyykin heti perään myöntää, että tosi paljon on silti juttuja, mitä ei oo tännekään kehdannut julkaista. Todellisuus on vieläkin parempaa!

Noin vinkkinä tohon Neu-Ulmiin lähtöön, että vaikka saksan kieli ei sujuisikaan (iso plussa silti), niin ei ole este tulla tänne. Englannillakin pärjää mainiosti, eikä senkään tartte olla täydellistä. Joten missään nimessä kieli ei ole esteenä.

Se mihin kannattaa eniten pistää panosta vaihdon alussa on oma aktiivisuus, jotta vaihdosta saa eniten irti. Osallistua orientoitumisviikolla kaikkiin Erasmus-tapahtumiin ja järkätä vaikka itekin jotain bileitä. Sillä tavalla tutustuu parhaiten tyyppeihin, joka ainakin omalla kohdalla oli avain hyvään vaihtokokemukseen. Tietty pitää silti muistaa opiskella, ainakin kuukausi ennen kokeita, koska täällä tosiaan on aika rankka arvosteluasteikko ja opetus on tosi laadukasta, niin liikaa sluibaamalla ei läpi pääse.

Jos sulla on mitään kysymyksiä tästä vaihtopaikasta, mitä ei oo tässä blogissa ilmennyt, niin voit tottakai ottaa yhteyttä vaikka aluksi sähköpostilla niko@kroisantti.net - Kerron kyllä mielellään!

21.08.2012 @ 23:31
« Toinen työviikko StuttgartissaEnsimmäinen lomaviikko »