Kategoria: "Kategoroimaton"

Itsenäisen lapasen manifesti

Hei kaikki, nimeni on Rimpula ja olen lapanen. Tietenkään Rimpula ei ole todellinen nimeni. Kaikkea en voi teille paljastaa, mutta vakuutan, että tarinani on tosi. Useimpien mielestä olen kaiketi ”vain” lapanen, yksittäinen, toivottoman… lisää »

Hyvää päivää!

Saanen esittäytyä: Olen Rei’ittäjä. Asustelen täällä kirjakammiossa, kökötän samalla pöydällä päivästä toiseen. Olen iso ja romuluinen, joku voisi sanoa leveäharteinen ja komea. Mutta minä olen vaatimaton, siksi en sano niin. Mutta… lisää »

Poliisit soluttautuneina Rosvoakatemiassa

Tervehdys! Minä olen Kirsi ja tuossa vieressäni on Kaisa ja olemme identtiset siamilaiset kaksoset. Tässä kerron elämästämme Emäntäni seikkailukaverina. Tosin minä tykkään kutsua Emäntääni Rosvoksi. Asun vaatekaapissa siskoni Kaisan ja… lisää »

Pinkin Pipon elämää

Heippa vaan kaikille! Mun nimi on Pinkki Pipo. Olen syntynyt jouluna 2014 Tuula-äidin omi käsin neulomana. Minulla on myös kaksi sisarusta, Pinkki Kaulahuivi ja Pinkit Lapaset. Meidät annettiin omistajalleni joululahjaksi. Kuluneen vuoden aikana… lisää »

Mukin muisteloita

Täällä minä nökötän. Kaapissa, toiseksi alimmalla hyllyllä, toisena vasemmalta. Eturivissä sentään. Tänään olen ollut jostakin syystä kovin nostalgisella tuulella ja muistellut menneitä pitkin päivää. Ehkä lähestyvä joulu saa sen… lisää »